Praktische info
Informatie over Analytische therapie
De duur van een sessie is een uur. De duur van een therapie kan variëren van een paar gesprekken om je ergens doorheen te leiden tot enkele maanden/jaar. In dat laatste geval is het het begeleiden van een proces.

  • De frequentie is in beginsel één keer per week. Verderop in het proces kan dit afgebouwd worden.
  • De kosten bedragen € 87,- / uur.
  • Op dit moment worden wij vergoed door CZ, OHRA en Delta Lloyd uit de aanvullende verzekering. Een eigen bijdrage per sessie en een maximum bedrag per jaar is altijd aan de orde. Momenteel vinden er onderhandelingen plaats tussen andere zorgverzekeraars en onze beroepsvereniging. Daarnaast is onze beroepsvereniging V.I.T. lid van het overkoepelend orgaan voor Beroepsbeoefenaren Aanvullende Gezondheidszorg R.B.C.Z.

Informeer zelf in ieder geval bij jouw zorgverzekeraar wat er mogelijk is.
N.B. Bij verhindering dien je de afspraak uiterlijk 48 uur van te voren af te zeggen. Bij niet tijdige afmelding ben ik genoodzaakt de behandeling in rekening te brengen.
Je bent welkom!
Graag wil ik je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek. Dit stelt je in de gelegenheid om te onderzoeken of deze therapie iets voor jou is. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je contact op nemen.
Made on
Tilda